hellu!

kom nyss hem från träningen, första på länge nu.. men ska tare lungt nu ju så va rätt kul ändå :)
aja sitter här nu och äter thaimat och njuter av livet ba, nä men ska snart baka och så blire kolla på grinchen efter de så blir en mysig kväll :D börjar ju trots allt 11:50 imon! det här va inget intressant men som ni har märkt bloggar jag ju inte alls ofta så kände att det va nödvändigt med ett inlägg hihi, godnatt! :*

så här ska min kväll se ut: 


mums ::


NO ENGLISH

ingen engelska wihooooo! är på fett bra humör idag av något konstigt själ, ÄVEN fast de är tisdag, mirakel asså! 
aja nu sitter vi iaf i biblan och tare lungt fram till historian, sen två lektioner i eftermiddag med. soooft. längtar till helgen för ska till gbg och shoppa med la familia, okej random? men kände för att dela med mig om de :)
nu ska jag spela harry potter dudes, pusshej :*




sötnosar!

första advent!

hellu! kom nyss in från farbror, suttit och fikat en massa så är jävligt mätt nu, pepparkakor och blåbärspaj! aja nu ska jag iaf ta och hämta mig en lussebulle och sätta mig med matten en stund tro jag, måste äta på något om jag ska plugga även om jag är proppmätt.. 
btw håret blev faktiskt rätt okej tycker jag, i lyset så äre rött till max asså! in får ingen bild på de än för min kamera började tydligen cp;a nu så kan nt ta kort, men visar imon om jag lyckas fixa de :) blev inte så speciellt intressant inlägg men ngt iaf, puss sålängre!





nu så.......

får helt enkelt se hur de blir sen hehe,

right now (dålig bild jag vet) : 



övningskört!

nyss övningskört och de gick skiit bra! brukar kära några mil nu t.o.m hehe.. fett kul asså, om två veckor ska jag nog få övningsköra liten bit till gbg med! 
aja och innan de bakade jag iaf lussebullar, längtar bara mer och mer till jul nu! hehe, nämen kände bara för att slänga in ett snabbt inlägg och nu ska jag dra mig till affären så jag akn baka ännu mer sen.. HAHA fetto fo shoe. hejhej! :)

gulligt:


brownieees<3

bakar brownies..... fyfaaan va gott just nu



de va länge sen!

känner att jag har en sån känsla nu att jag vill försöka blogga så ofta jag hinner nu igen hihi, kanske inte blir så intressanta inlägg men något blir det ju iaf ;)
nu är det iaf lördag och vaknade typ 9. gick upp och gjorde en enooorm frukost så sitter här skit mätt nu och kollar mysteriet på greveholm och äter clementin hehe, kan inte bli bättre typ. plus har mens nu med och är riktigt sugen på saker känner jag, fast de är skit samma. ikväll blire att åka upp till denise och sleepa där, va ett tag sen :D 
men innan de blire bara bara pepparkakor och lussebullar här hemma och har det allmänt mysigt hih, så blir väll säkert fler inlägg sen igen. men pusshej sålängre! :*

bild från igår när jag och pappa kände för att grilla ute i regnet:



ge mig december nu!!!

fyfan va jag längtar till jul, de är sjukt! bara för de ska jag sätta mig i soffan med min nyss gjorda risalamalta som jag nyss gjorde, och kolla på musses jul i ankeborg! fyfan va mysigt :D lyssnat på jullåtar hela eftermiddagen nu efter jobbet.. ska leta gamla bilder från andra julaftonar sen så jag längtar ännu mer. men nu ska jag dra ner och äta de godaste som finns! puss på er :*



<3

RSS 2.0